jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor. Photo blogging made easy - fotopages.com" /> baru lepas hujan - <font color="#FFFFFF">jurugambar perkahwinan, wedding photographer, photography, fotografi, malaysia, jurufoto, engagement, pertunangan, cupcakes, cupcake, kekcawan,kek cawan, kuala lumpur, selangor</font> - Fotopages.com



Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


baru lepas hujan
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
baru lepas hujan



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 12-Dec-2004 00:00
Majlis pernikahan Farehah
aku sebenornya tak dapat pun kad cuma dapat sms coz management utk pernikahan member aku nie terlewat sket kot...tapi aku dah dapat sms aku gi la....kalau takde sms ke kad ke memangla aku tak gi coz sensorang la plak dari KL ni ha huh! gile penat...ni penat lagi ni since balik from kuantan tadi aku tak tido tido lagi ni...dah la tgh kelaparan...jap lagi cam nak gi beli nasi goreng ikan masin...so masa gi makan malam tu kami kami yg blom apa apa ni asyik dok kene perli je la :-S...adeh...pedas pedass...sebenornya pedas lagi lauk yg aku makan malam tadi...hehe...lauk dia not bad la....tapi air biru tu rasa manis je...huhu...ingatkan rasa pepsi biru tu...hehe :P

© Pidgin Technologies Ltd. 2016